پروژه کارآفرینی تولید قفل های سوئیچی

دسته بندي : کارآفرینی » تولیدی
پروژه کارآفريني توليد قفل هاي سوئيچي در 32 صفحه ورد قابل ويرايش


- 1 مقدمه :

قفل هاي سوئيچي به عنوان وسيله اي مطمئن و ارزشمند جهت حفظ اموال و انحصار و تملک دارايي هاي بشر و مصونيت بخشيدن به آن ها امروزه در سطح بسيار گسترده و به ميزان قابل توجه اي از عموميت ضرورت استفاده ويژه اي برخوردار مي باشد. انواع قفل هاي سوئيچي در صنايع فلزي در دسته براق آلات قرار مي گيرند که عمده کانون هاي مصرف آن ها در ساختمان ها، صنايع خودرو سازي و نظاير آن مي باشد.



1 – 2 نام کامل طرح و محل اجراي آن :

توليد قفل هاي سوئيچي



محل اجرا :





1 – 3 – مشخصات متقاضيان :

نام


نام خانوادگي


مدرک تحصيلي


تلفن


















1 – 4 – دلايل انتخاب طرح :

توجه به خودکفايي اين صنعت و همجنين نياز بازار داخلي به توليد اين محصول با توجه به اين که توليد قفل هاي سوئيچي مي تواند به رشد و شکوفايي اقتصادي کشور کمکي هر چند کوچک نمايد و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعاليت هاي صنعتي اين طرح را براي اجرا انتخاب کرده ام.



1 – 5 ميزان مفيد بودن طرح براي جامعه :

اين طرح از جهات گوناگون براي جامعه مفيد است ، شکوفايي اقتصادي و خودکفايي در توليد يکي از محصولات ، سوددهي و بهبود وضعيت اقتصادي ، اشتغالزايي ، استفاده از نيروي انساني متخصص در پرورش کالاي داخلي و بهره گيري از سرمايه ها و داشته هاي انساني در بالندگي کشور .



1 – 6 - وضعيت و ميزان اشتغالزايي :

تعداد اشتغالزايي اين طرح 15 نفر ميباشد .









تاريخچه و سابقه مختصر طرح :

قفلِ آويز به قفل حلقه‌دار قابل حملي گفته مي‌شود كه با كليد، با رمز يا با برق باز و بسته شود ، يک قفل آويز تشکيل شده از يک حلقه فلزي که به يک محفظه فلزي متصل است. قفل‌هاي آويز کوچک، معمولاً حلقه‌اي به ضخامت ? تا ? ميليمتر و دهنه ? سانتيمتر دارند. قفل‌هاي آويز بزرگ ممکن است حلقه‌هايي به ضخامت ? ميليمتر و دهنه‌اي تا ?? سانتيمتر داشته باشند

قفل‌هاي آويز از روزگار کهن در چين وجود داشته‌اند. در اروپا نخستين بار سلت ها اين گونه قفل را به‌کار بردند. بازرگانان سلتي براي محفوظ نگه داشتن پول‌هاي خود از قفل‌هاي آويز استفاده مي‌کردند.

فرآيند توليد :

فرآيند توليد قفل سوئيچي از عمليات متداول در صنايع فلزي متشکل از مراحل برشکاري، پرسکاري، ريخته گري تحت فشار (دايکاست)، آبکاري قطعات، انجام آزمايشات استاندارد و کنترل کيفيت، مونتاژ قطعات و بسته بندي تشکيل گرديده است که مجموعاً از سيستم پيچيده اي برخوردار نمي باشد. با توجه به ماهيت مواد و عمليات خط توليد اثرات سوء محيط زيست و عوامل مولد آلودگي هاي مختلف در اين واحد توليدي قابل ملاحظه نبوده و به منظور تأمين مقاصد صادرات و پوشش دهي هر چه بيشتر بازار مصرف در رقابت با ساير محصولات در حد معقولي در طرح گنجانده شده است.

ظرفيت پيشنهادي اين محصو نتيجه برآورد دقيق از ميزان نياز بازار پتانسيل توليد ساير واحدهاي توليدي و تأکيد بر رقم صادرات منتجه از تحليل هاي منطقي مي بشد.



مجوز هاي قانوني :

تعريف: جواز تاسيس مجوزي است که جهت احداث ساختمان و تاسيسات بنام اشخاص حقيقي و حقوقي در زمينه فعاليت هاي صنعتي بخش سازمان صنايع و معادن صادر ميگردد.



مراحل صدور جواز تاسيس :

1- پذيرش درخواست متقاضي صدور جواز تأسيس فعاليتهاي صنعتي و تكميل پرونده توسط مديريت سازمان سازمان صنايع و معادن شهرستان .

2- بررسي پرونده از نظر مدارك و تطبيق با مصاديق والويتهاي سرمايه گذاري در واحد صدور مجوز مديريت سازمان صنايع و معادن .

3- تكميل پرسشنامه جواز تاسيس ( فرم شماره يك ) توسط متقاضي .

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره يك به اداره مربوطه بمنظور بررسي ، اصلاح و تائيد فرم پرسشنامه جواز تاسيس با استفاده از اطلاعات طرحهاي موجود ، طرحهاي تيپ و تجربيات كارشناسي و ارجاع پرونده به مديريت .

5- ارجاع پرونده توسط مديريت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسيس .

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس

1- اشخاص حقيقي

- تابعيت دولت جمهوري اسلامي ايران

- حداقل سن 18 سال تمام

- دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم



2- اشخاص حقوقي

- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعاليت )

- ارائه آگهي تاسيس و آگهي آخرين تغييرات در روزنامه رسمي كشور

گزارش مختصر بازديد از واحد ها توليدي با خدماتي مرتبط با موضوع پروژه :

بازديد از محل توليد قفل هاي سوئيچي

بر اساس هماهنگي هاي بعمل آمده در بازديد از مرکز توليد قفل هاي سوئيچي به بررسي سيستم ها و دستگاهها و ماشين آلات موجود در محل پرداختيم و سيستم مديريت و روش هاي تامين مواد اوليه را در کارخانه مورد ارزيابي قرار داديم ،



جنبه هاي ابتکاري بودن و خلاقيت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوري در کليه رشته ها مي تواند عامل پيشرفت و توسعه قرار گيرد در بخش زراعت نيز که بازار رقابتي بسيار شديدي دارد استفاده از ايده هاي نو و نوآوري و خلاقيت مي تواند به عامل موفقيت تبديل شود ، طراحي هاي گرافيکي تبليغاتي و استفاده از شيوه هاي نوين صنعتي از عوامل پيشرفت و توسعه اقتصادي در کشور هاي صاحب سبک در صنعت ميباشد ، الگوبرداري از اين روشها براي معرفي کالا و محصولات مي تواند به عنوان يک ايده نو مورد استقيال

قرار گيرد .
دسته بندی: کارآفرینی » تولیدی

تعداد مشاهده: 1374 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 32

حجم فایل:599 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: