گزارش کارآموزی شرکت پوینده الکترونیک

دسته بندي : فنی و مهندسی » برق، الکترونیک، مخابرات
گزارش کارآموزي شرکت پوينده الکترونيک در 39 صفحه ورد قابل ويرايش


مشخصات دانشجو

اينجانب ............... دانشجوي ترم آخر مقطع کارداني رشته نرم افزار کامپيوتر هستم که دوره کارورزي خود را به مدت 240 ساعت در شرکت نجم رايانه گذرانده ام.

اين هفته فعاليت زيادي صورت نگرفت و بيشتر آشنايي با محل كارآموزي ، افراد و مهارت هاي آنها و همچنين كسب آشنايي با محيط ها و افراد خارج از حيطه كاري كه با آنها سركار داريم به اتمام رسيد .

در اين هفته يك سري كارهاي ديگر از قبيل تعويض قطعات سخت افزاري مانند فن cpu ، Ram ، power كامپيوترها را انجام ميدادم .

همچنين تجربه نسبتاً خوبي در مورد بعضي از مادربوردها بدست آوردم يعني كدام مادربورد براي استفاده شخصي و كدام مادربورد براي استفاده در ادارات مناسب ميباشد . براي نمونه مادربورد giga از مادربوردهاي ميباشد كه براي مكانهاي اداري كه نياز به تعداد نسبتاً زيادي كامپيوتر مي باشد مناسب است زيرا اين مادربورد با قطعات مختلف سخت افزاري به راحتي هماهنگي ايجاد مي كند و همچنين شما ديگر نگران شكسته شدن و يا ناپديد شدن سي دي درايورهاي آنها نيستيد زيرا مادربوردهاي giga از پشتيباني قوي برخوردار مي باشند و شما به راحتي مي توانيد درايورهاي آن را از روي اينترنت دانلود كنيد به عنوان مثال اگر شما پنج سال پيش يك مادربورد giga خريداري كرديد و با گذشت زمان شما سي دي درايورهاي آن را گم كرده ايد و همچنين كامپيوتر شما اكنون نياز به تعويض ويندوز و نصب مجدد درايورهاي آن مي باشد جاي نگراني وجود ندارد تنها زحمت براي شما به طور كلي متصل شدن به اينترنت و سپس وارد شدن به سايت giga و بعد search كردن مدل درايور و بعد از پيدا كردن ، دانلود درايورها از داخل سايت مي باشد ، پس در مورد اين مادربوردها جاي نگراني وجود ندارد كه آيا درايورهاي آنها در بازار وجود دارد يا خير .

حال براي استفاده شخصي يكي از مادربوردهاي خوب abit مي باشد كه اين مادربورد داراي قابليتهاي بالا و همچنين به روز مي باشد ، يكي از اين قابليتهايي كه براي من بسيار جالب بود وجود يك 7segment بر روي اين مادربورد بود ، اين قطعه مانند يك counter مي باشد كه داراي يك دفترچه راهنما نيز مي باشد ، از اين قطعه براي پيدا كردن نقص هاي سخت افزاري استفاده مي كنند ، به عنوان مثال شما كامپيوتر خود را روشن مي کنيد و متوجه مي شويدکه ويندوز بالا نمي آيد و در صفحه سياه رنگ در هنگام LOAD شدن باقي مي ماند و عملياتload شدن متوقف مي شود در اين موقع شما به 7segment كه بر روي مادربورد قرار دارد نگاهي بيندازيد به احتمال زياد يك حرف به همراه يك عدد را مشاهده ميکنيد( به عنوان مثال A4 سپس شما بايد به دفترچه راهنماي 7segment مراجعه كنيد و بعد خطاي 4A را پيدا كنيد و حال بعد از پيدا كردن درباره آن به طور كامل توضيح داده و نوع و محل خطا را به شما نشان مي دهد . يک موضوع مهم اين است که اگر مشکل نرم افزاري باشد بر روي 7segment چيزي ظاهر نمي شود ،اين نوع مادربوردها براي افراد ي كه تجربه چنداني در سخت افزار ندارند نيز مناسب است زيرا خود سيستم به صورت هوشمند نوع و محل خطا را اعلام مي كند و نياز به يك متخصص حرفه اي سخت افزار نيست .






در اين هفته کارهاي مختلفي صورت گرفت اما مواردي که بسيار مورد توجه و مهمتر از بقيه بودن به صورت زير مي باشد .

يك كامپيوتر به واحد رايانه ارسال شده كه اين كامپيوتر در ويندوز xp و در زمانهاي مختلف reset مي شود با چك كردن قطعات سخت افزاري آن اشكال در قطعه RAM بود ، RAM اين سيستم 256 بود اما به دليل نا معلوم دچارreset شدن سيستم مي شود ، RAM آن را تعويض و يك RAM 256 ديگر بر روي آن قرارا داديم و سيستم بدون مشكل شروع به كار كردن نمود ، تا اين مرحله از كار اشكال سيستم معلوم شد از RAM مي باشد ولي اگر RAM به صورت سخت افزاري داراي مشكل بود سيستم به طور كلي بالا نمي آمد پس RAM را دوباره بر روي سيستم نصب نموديم و كامپيوتر را راه اندازي نموديم بعد از اينكه وارد ويندوز شد و تا قبل از اينكه سيستم reset شود مراحل زير را انجام داده و دليلreset شدن آن را پيدا نموديم :

از مسير زير وارد برنامه Performance شديم :

Control Panel \ Administrative Tools \ Performance

در اين برنامه ما مي توانيم نحوه كاركرد قطعات سخت افزاري را مشاهده كنيم ، ما در اين پنجره خطي كه نحوه كاركرد RAM را نشان مي داد با رنگ آبي مشخص نموديم ، با اينكه در ويندوز هيچ برنامه اي را اجرا نكرده بوديم اما حافظه RAM در برخي از زمانها از نظر فعاليت به 100% مي رسيد براي اينكه بيبينيم چه برنامه هاي بر روي RAM درحال Process شدن هستند كليدهاي ctrl+Alt+Del را زده و وارد پنجره windows Task Manager و سپس وارد برگه Processes شديم در اين قسمت شروع به بستن تك تك برنامه هاي در حال اجرا نموديم در اين هنگام يك برنامه را كه چندين كپي از خود گرفته بود را در اين پنجره نيز نشان داده مي شود ، شروع به بستن تک تک آنها نموديم بعد از اينكه آخرين فايل اجرايي برنامه را بستيم با دادن يك پيغام كه مربوط به ويروسي به نام BELASTER مي شود و سپس بعد از 60 ثانيه سيستم reset شد ، پس دليل reset شدن سيستم وجود ويروس BELASTER بر روي حافظه RAM بود سپس با يك Anti Belaster آن را ازبين برده و سيستم بعد از راه اندازي مجدد بدون مشكل شروع به كار نمود .

تجربياتي که از عيب يابي در اين واحد بدست آوردم را در زير شرح مي دهم :

سيستم روشن مي شود ولي هيچگونه اطلاعاتي بر روي صفحه نمايش نمي آيد و يا صفحه سفيد است منابع ايجاد کننده اين مشکل عبارتند از :

يک سيستم ديگر در اين هفته به واحد رايانه ارسال گرديد، اين سيستم پيغام هاي مختلفي را ارسال مي کرد و ويندوز بالا نمي آمد به عنوان مثال يک بار که سيستم روشن ميشد پيغام کمبود RAM را صادر مي نمود و در همانجا متوقف مي شد ، دوباره که سيستم را روشن مي نموديم پيغام خطاي مبني بر خراب بودن کارت گرافيک صادر ميشد و يا بدون دادن پيغام خطا سيستم به طور کلي در مرحله تست سخت افزارمتوقف مي شود ابتدا تک تک قطعات آن را بروي سيستم هاي ديگر تست نموديم اما همه قطعات سالم و بدون نقص بودن بعد چندين بار تست قطعات و اطمينان از سالم بودن آنها مادربورد را مورد تست قرار داديم که در هنگام تست کردن متوجه چند خازن بر روي مادربورد شديم که دچار ترکيدگي خفيفي شده بودند که بعد از گرفتن چند تست از مادربورد مشخص شد که مادربورد دچار مشکل مي باشد دليل آن هم ترکيدگي خازن ها بود که بعد از تعويض مادربورد و قرار دادن قطعات قبلي بر روي مادربورد جديد ، سيستم بدون نقص شروع به کار نمود ، سپس سيستم را به بخشي که از آنجا آمده بود ارسال نموديم .

برخي از اطلاعاتي را که در مورد عيب يابي سخت افزاري ، چه تجربي و چه از طريق مطالعه بدست آوردم را در زير شرح مي دهم :

سيستم روشن مي شود ولي هيچگونه اطلاعاتي بر روي صفحه نمايش نمي آيد و يا صفحه سفيد است :

کنترلر صفحه کليد سوخته و يا اتصالات سوکت خوب برقرار نمي گردد.
کانکتور مربوط به کابل هارد درست در سوکت هارد نصب نشده باشد يعني يک يا چند رديف از بين قرار داشته يا کابل برعکس وصل شده باشد . ضمنا به موارد زير توجه شود.
کارت گرافيک معيوب بوده و درست کار نمي کند .
کانکتورهاي برق منبع تغذيه به مادربورد اشتباه وصل شده باشند.
خروجي سيگنال power good فعال نشود .
خروجي پالس cpu و المانهاي جانبي کار نکند.

چراغ LED مربوط به درايوها روشن مي ماند : کابل اتصال دهنده درايو برعکس متصل شده است که بايد جهت اتصال کابل به کانکتور درايو را عوض نماييم .



باروشن شدن سيستم ، پيغام Invalid Configuration ظاهر مي شود : اين پيغام خطا ناشي از عدم يکسان بودن المان هاي فيزيکي روي سيستم و نوع تعريف آنها در برنامه ست آپ مي باشد که بايد با اجراي مجدد برنامه ست آپ نسبت به تعريف صحيح آنها اقدام نمود ( به عنوان مثال درايوها اشتباه يا جابجا تعريف شده باشند و يا نوع هارد با آنچه بر روي سيستم نصب گرديده متفاوت باشد ) .

با روشن شدن سيستم ، شروع به بيپ زدن مي کند ( بيپ تکي ) منابع توليد کننده اين خطاها عبارتند از :

بوردهاي حافظه ديناميکي در داخل اسلاتها قرار ندارد ( سيستم حاوي حافظه ديناميکي نمي باشد ) .
بوردهاي حافظه ديناميکي بطور صحيح در اسلاتها نصب نشده اند .
پيکربندي حافظه ديناميکي صحيح نمي باشد ( پر شدن اسلاتها و بانکها صحيح نمي باشد ).
تازه سازي حافظه ديناميکي به علت خرابي تراشه تايمر يا DMA انجام نمي گيرد .

با روشن شدن سيستم ، شروع به زدن بيپ چندتايي ( 8 تايي ) مي نمايد منابع توليد کننده اين خطا عبارتند از :

بورد گرافيک بطور درست و صحيح در اسلاتها قرار نگرفته است .
بورد گرافيکي نصب شده بر روي سيستم ، در زمان بوت شدن قابل برنامه ريزي نمي باشد .
تراشه باياس کارت گرافيک در سوکت مربوطه قرار ندارد و يا آسيب ديده است .

سيستم بعد از روشن شدن و هعلان المان هاي سيستم ، با اعلان پيام Wait مي ايستد که منابع توليد کننده اين خطا بر دو نوع مي باشند که به دو صورت ظاهر خواهند شد:

حالت اول : که بعد از مدتي ، محل ايجاد خطا توسط سيستم گزارش شود به عنوان مثال FDC Failure يا HDC Failure و ... در اين صورت بايد به سراغ کارت مالتي I/O رفت و آنرا از نظر قسمت هاي زير چک نمود :

درست نصب بودن در اسلاتها .
درست ست شدن جامپرهاي روي کارت مولتي I/O .
درست وصل بودن کابل هاي هارد و درايو .
درست وصل بودن کابل هاي برق درايوها و هاردها .

در اين هفته علاوه بر کارهاي نرم افزراي با يکسري ديگر از قطعات شبکه از نزديک آشنا شدم و اطلاعاتي از آنها بدست آوردم و با ترفندهاي بيشتري آشنا شدم به عنوان مثال مواردي که بايد رعايت کنيم تا سرعت انتقال اطلاعات در شبکه به 1000 mb برسد چيست :

پورتهاي سوئيچ سرعت 1000 mb پشتيباني کند.
کابل از مدل cate5e باشد .
کارت شبکه ها نيز بايد سرعت 1000 mb را پشتيباني کنند .

اگر در يک شبکه موارد بالا را رعايت کنيم سرعت انتقال اطلاعات به 1000mb خواهد رسيد.

و همچنين در مورد کابلهاي کواکسيال که در شبکه هاي بيمارستان خيلي به ندرت از آنها استفاده مي شود نيز اطلاعاتي مانند تعيين فاصله بين دو کامپيوتر براي انتقال اطلاعات و همچنين چگونگي تشخيص کابل کواکسيال نازک از کواکسيال ضخيم .

توضيح :

بر روي کابلها که 10Base 5 حک شده باشد اين کابل از نوع کواکسيال ضخيم مي باشد و حداکثر برد آن 500m مي باشد ولي کارخانه توليد کننده 450m را توصيه مي کند .

بر روي کابهاب که 10Base 2 حک شده بود اين کابلها از نوع کواکسيال نازک مي باشد و حداکثر برد آن 200m مي باشد ولي کارخانه توليد کننده 185m را توصيه مي کند .

اين کابلها سرعت 10mb را پشتيباني مي کنند .

من اطلاعاتي نيز درباره تفاوت بين هاب و سوئيچ بدست آوردم تفات هاب با سوئيچ در اين است که سرعت سوئيچ بيشتر از هاب است و چون هاب Holf_Dublex است ، يعني در يک لحظه يا مي تواند send داشته باشد يا resive ولي سوئيچ Full_Dublex مي باشد يعني در يک لحظه هم مي تواند send داشته باشد و هم resive .

Rotter نيز در شبکه سازي براي انتقال اطلاعات از مبدا به مقصد استفاده مي شود که عمل مسيريابي را نيز انجام مي دهد ، که در آن مسير را مورد تجزيه و تحليل قرار مي دهد و اطلاعات را براي کامپيوتر مقصد ارسال مي کند و به عنوان بهترين وسيله است براي اتصال دو شبکه متضاد به يکديگر و نيز داراي دو نوع استاتيک و ديناميک مي باشد .

استاتيک : ADMIN مسير يا tabelrot آن را تعيين مي کند و کارمند هاي سيسکو در آن استفاده مي شود .
ديناميک : به خودي خود update مي شوند .

اين اطلاعاتي بودکه در اين هفته درباره برخي ديگر از سخت افزارهاي شبکه بدست آوردم ولي به صورت عملي با همه آنها نتوانستم کار کنم .

درباره نرم افزار که بيشتر با آن سروکار دارم در اين هفته اطلاعاتي نيز بدست آورد .

ايجاد user :

براي ساختن user بر روي سيستم ابتدا بر روي my computer راست کليک کرده و سپس از منوي کشوي باز شده manage را انتخاب مي کنيد حال در پنجره computer management از پنجره سمت چپ گزينه Local User and Groups را انتخاب مي کنيم ،حال در پنجره سمت راست بر روي پوشه user دابل کليک مي نماييم ، بعد ازاينکه وارد پوشه user شده ايد از منوي Action گزينه New User را انتخاب مي کنيم در پنجره باز شده در قسمت user name: يک نام براي کاربر انتخاب مي کنيم و در قسمت Full Name: نامي که در هنگام نمايش مي خواهيد مشاهده شود را وارد مي نماييم معمولان user name : و :Full Name را مانند هم انتخاب مي کنيم ، Description : در اين قسمت مي توانيم توضيحاتي درباره user وارد کنيم و در قسمت password : يک کلمه عبور براي کاربر وارد مي کنيم ، در پنجره new user چند گزينه وجود دارد که مي توانيم آنها را با تيک زدن انتخاب کنيم که شرح آنها در زير آمده :

User must Change Password at Next Logon : اگر اين جعبه چک را فعال رها کنيم به کاربر اجازه مي دهيم تا در اولين ورود خود به سيستم کلمه رمز خود را عوض کند به گونه اي که حتي شما به عنوان سرپرست سيستم هم ديگر کلمه رمز وي را نخواهيد دانست . فعال بودن اين جعبه چک باعث غير فعال شدن دو جعبه چک بعدي خواهد بود .

User Cannot Change Password : با فعال شدن اين گزينه کابر ديگر قادر به عوض کردن کلمه رمز خود نخواهد بود .

Password Never Expires : اين گزينه به همراه User Cannot Change Password يک شناسه را ثابت و غير قابل تغيير مي سازد.

Account disabled : از اين گزينه براي غير فعال کردن يک USER استفاده مي شود .

چندين نکته امنيتي وجود داردکه در شبکه بايد رعايت شود :

administrator را بدون password راها ننماييد. براي اينکار مراحل زير را طي نماييد براي گذاشتن password براي administrator ابتدا برروي my computer
راست کليک نماييد سپس از منوي کشويي گزينه manage را انتخاب نماييد حال در پنجره computer management در پنجره سمت چپ گزينه local user and groups را انتخاب نماييد حال در پنجره سمت راست بر روي پوشه user دابل کليک کنيد و وارد آن شويد بعد از وارد شدن به پوشه user بر روي administrator راست کليک کنيد و از منوي کشوي باز شده گزينه set password را انتخاب نماييد ، سپس دکمه proceed را کليک نماييد ، در پنجره باز شده password مورد نظر خود را وارد کرده سپس ok را کليک مي کنيد دوباره براي اطمينان از گذاشتن password از شما سوال مي شود ok را زده و تمام .

از اين به بعد اگر شما و يا هر کسي بخواهد با administrator وارد ويندوز شود بايد password را وارد نماييد . براي گذاشتن password از 8 کاراکتر استفاده کنيد و سپس در آخر کارکترها يک spsce بزنيداين کار از نظر امنيتي خيلي مهم مي باشد زيرا بعضي از نرم افزارهاي هک مي توانند 8 کاراکتر را نمايان کنند اما هکر از ديدن space آخر عاجز مي باشد .

در ابتدا که شما مي خواهيد وارد ويندوز شويد ، در قسمتي که از شما سوال مي شود با کدام user مي خواهيد وارد ويندوز شويد و accunt هاي ايجاد شده با اشکال مختلف به شما نشان داده مي شود ، شايد در يک شبکه شما نخوايد کاربري که از کامپيوتر استفاده مي کند نتواند بفهمد در اين کامپيوتر چند user وجود دارد و چند کاربر مي توانند از طريق اين کامپيوتر به شبکه متصل شوند براي جلوگير از ديد user ها مراحل زير را طي کنيد :

Control panel \ user accunts \ change the way logon or & off

وقتي مراحل بالا را طي نموديد در صفحه دو گزينه وجود دارد که داراي علامت تيک دار مي باشند هر دو تيک را برداريد ، با اين کار کاربران نمي توانند بفهمند که در اين کامپيوتر چند user وجود دارد تنها عيب آن اين است که آخرين user که پشت سيستم نشسته و سپس از آن خارج شده است ، username آن باقي مي ماند .

در يک شبکه اگر بخواهيد به عنوان مدير به يک کامپيوتر دسترسي کامل داشته باشيد چکاري بايد انجام داد :

طريقه Remote کردن ( دسترسي کامل به يک سيستم ) براي اين کار ابتدا بايد بر روي My computer راست کليک نماييم سپس از منوي کشوي که باز مي شود گزينه Properties را انتخاب مي نماييم ، در پنجره System Properties بر روي برگه Remote کليک مي نماييم بعد از باز شدن اين پنجره ، گزينه Allow users to connect remotely to this computer را تيک زده و سپس ok کنيد( اين عمليات را بر روي کامپيوتر مبدا و مقصد انجام ميدهيم ) با زدن تيک در اين قسمت ما به کامپيوترمدير شبکه اجازه مي دهيم تا بتوانند به سيستم ما Logon شوند .براي اين کار از کامپيوتر مدير شبکه برنامه Run را اجرا مي نماييم و در آن mstsc را تايپ کرده و سپس ok مي کنيم ، بعد از زدن دکمه ok برنامه Remote Desktop Connection اجرا مي شود ، حال براي Remote شدن به کامپيوتر مقصد نام کامپيوتر و سپس password ادمين را زده و ok مي نماييم بعد از انجام اين عمليات سيستم کامپيوتر مقصد log off شده و مدير وارد آن مي شود و مي تواند هر نوع عملياتي را که مي خواهد بر روي آن انجام دهد .

اين روش Remote کردن يک سيستم بود که در آن کاربر از ديدن عملياتي که بر روي کامپيوترش انجام مي شود اطلاع نخواهد داشت ، حال اگر يک کاربر از مدير شبکه بخواهد که يک نرم افزار را بر روي کامپيوترش نصب نماييد و در حين نصب کاربر بتواند عمليات نصب را مشاهده کند تا در آينده براي نصب مجدد اين نرم افزار ، کاربر بتواند آن را نصب نماييد . براي انجام اين مراحل ابتدا کاربر بايد يک دعوت نامه براي مدير ارسال نمايد و از او درخواست کمک نماييد براي تنظيم دعوت نامه مراحل زير را بايد انجام داد :

ابتدا بر روي My Computer راست کليک نموده و از منوي کشوي باز شده گزينه Properties را انتخاب مي نماييم ، سپس وارد برگه Remote شده و گزينه :

Turn on Remote Assistance and aloow invitations to be sent from this learn mor about

را تيک بزنيد ، سپس براي تنظيم دعوت نامه از منوي Start برنامه Help and Support را اجرا نماييد در در برنامه Help and Support Center بر روي گزينه Invite a friend to Connect to your Computer With Remote Assistance کليک کنيد و وارد آن شده سپس بر روي گزينه Invite Somene to help you کليک نماييد بعد از وارد شدن به اين پنجره يک گزينه براي ذخيره کردن فايل وجود دارد ( Save Invitation as a file ) بر روي اين گزينه کليک کرده و وارد آن شويد در اين صفحه يک نام براي دعوت نامه خود وارد کنيد و سپس next کنيد در اين صفحه مدت اعتباري را براي دعوت نامه مي توانيد تعيين کنيد يعني بعد از گذشتن از زمان تعيين شده دعوت نامه اعتبار خود را از دست مي دهد سپس بر روي next کليک نماييد در صفحه بعدي يک Password بر روي دعوت نامه خود قرار دهيد تا اگر کسي بغير از مدير شبکه آن را اجرا کرد نتواند به سيستم شما دسترسي داشته باشد در پايان محلي را براي ذخيره دعوت نامه انتخاب نماييد و سپس آن را ذخيره کنيد اين مراحل براي ايجاد دعوت نامه بود حال بايد آن را براي مدير شبکه ارسال نماييم براي اين کار دعوت نامه را در داخل يک پوشه قرار مي دهيم و سپس اين پوشه را در شبکه به اشتراک مي گذاريم و سپس با يک تماس با مدير ( به صورت تلفني و يا ... ) آن را از نام دعوت نامه و همچنين رمزي که براي دعوت نامه گذاشته ايم مطلع مي نمايم و سپس از مدير درخواست انجام مراحل نصب نرم افزار را مي نماييم ، سپس مدير بر روي فايل دعوت نامه شما که در شبکه به اشتراک گذاشته ايد دابل کليک مي نمايد ابتدا اسم رمز از مدير درخواست مي شود بعد از وارد کردن درست رمز و زدن اينتر از کاربري که دعوت نامه از سوي آن ارسال شده سوالي مبني بر اينکه آيا مي خواهيد شخصي که دعوت نامه را به آن ارسال کرده ايد وارد سيستم شما شود يا خير بعد از زدن دکمه Yes از طرف کاربر مدير به سيستم کاربر مورد نظر متصل مي شود به اين صورت که يک صفحه بر روي desktop مدير ظاهر مي شود که اين صفحه ، صفحه Desktop کاربر مي باشد و سپس براي اينکه مدير کنترل سيستم کاربر را به عهده بگيرد بر روي دکمه Take Control که در بالاي صفحه ظاهر شده قرار دارد بايد کليک نماييد و همچنين بعد از زدن اين دکمه يک پيغام ديگر براي کاربر ارسال مي شود که آيا کنترل را به مدير واگذار مي نمايد يا خير با زدن دکمه ok مدير کنترل سيستم کاربر را به عهده مي گيرد ، اين در صورتي است که کابر مي تواند عملياتي را که مدير بر روي صفحه Desktop انجام مي دهد را ببيند .
دسته بندی: فنی و مهندسی » برق، الکترونیک، مخابرات

تعداد مشاهده: 1964 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 39

حجم فایل:78 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: